Update - Brutálisat drágult az üzemanyag

Day 5,866, 02:48 Published in Hungary Hungary by taleum
Update:
Úgy látszik csak egy egy hétig élő BUG volt. Javíthatták, mert most újra 1g-t mutat a Gold Store-ban.

***
Nem tudom másnak is feltűnt e, de változtattak az üzemanyag szabályokon.

Eddig úgy volt, hogy kaptuk a napi 1 ingyenes extra üzemanyagot a DC-ből (Daily Challenge - napi kihívás) és lehetőség volt a Gold Storeban vásárolni még extra üzemanyagot.

A Gold Storeban az első megvásárolt üzemanyag ára 1g volt, a másodiké 2g, harmadiké 3g, stb.

Ebben az új rendszerben viszont minden, a DC-ből megszerzett ingyenes üzemanyag növeli a Gold Storeban vásárolható üzemanyag árát 1g-vel.

Tehát az első Gold Store-ban vásárolt üzemanyag ára attól is függ, hogy azt kedden, rögtön hétváltás után veszed e meg (ekkor az ár a szokásos 1g-ről indul), vagy hétfőn este (ekkor attól függ az ár, hány ingyenes üzemanyagot vettél fel a héten a DC-ből).

Nem mondom, hogy gyakran vettem goldért üzemanyagot, de azért volt már, hogy annyit BHztam a héten, hogy vennem kellett. Az első pár adagot megérte megvenni, mert a medál többet hozott mint amibe az extra üzemanyag került.

Ez már nem lesz így. Légizőknek még megérheti.

Azzal lehetne még trükközni, hogy rögtön kedden megveszed az extra mennyiséget még olcsón, nem csak akkor kezded el venni, amikor már szükséged van rá (jellemzően ez vasárnap vagy hétfő lesz).
De hét elején a fene sem tudja, hogy hogy alakul a hét, mennyit leszek gépközelben, szükség lesz e egyáltalán extra üzemanyagra.

Szóval nekem ez ennyi volt, nem kell többet Gold Storeban üzemanyagot vennem.

Téged érint ez a változás? Tudtál róla?


Véget vetek a pénzszórásnak

vote, sub, endorse, comment