Kongresni izbori pod lupom

Day 6,002, 08:37 Published in Serbia Serbia by Tezber Berdonjac

Pre svega želim da čestitam svim građanima koji su glasali i hvala vam što obavljate svoju građansku dužnost. Idemo redom.
Prvo mesto je osvojila stranka SMU što se i očekivalo. Kako oni dolaze do svih tih glasova stranka NM 33 će staviti pod lupu za sledeće kongresne izbore.
Drugo mesto je osvojila stranka NM 33 i Navijači što je takođe bilo očekivano. Šta je ovde jako važno to je da je stranka startovala sa treće pozicije i da ima 80 članova odnosno 79 jer je jedan od članova prestao da igra. Znači sa 80 igrača i članova ova stranka je osvojila 114 glasa. To nama kazuje da stranka ima ogromnu podršku u Srbiji i nadamo se još veću u nadolazećem periodu.
Treće mesto je osvojila stranka Samo Srbija sa nešto više glasova od broja članova mada se mora uzeti u obzir da za njih glasa i SJEB SINDIKAT.
Četvrto mesto je osvojila stranka Akcioni pokret takođe sa nešto više glasova od ukupnog broja članova. Njima je te glasove doneo povratnik u igri multijaš i uništitelj državnih orgova i jedan od banovanih CPa.
I FENJERAŠI ovih izbora najveći gubitnici od kada postoji igra koalicija SNF PEB koja ima 123 člana a osvojila je 81 glas. Neverovatnih 42 nedostajuća glasa i to su glasovi pravih igrača jer multije je lako naterati da glasaju. Mišljenje NM 33 je da im se to desilo zbog bahatosti lošeg vođenja stranaka i uopšte pogubnog odnosa prema politici i samoj državi. Ova koalicija nikako ne zaslužuje da bude činilac u politici Srbije već samim time što u kongres ulaze tako što prave ogroman broj multija želeći da budu SMU broj 2 a za to nemaju ni znanja ni kapaciteta.
I da zaključimo NM 33 i Navijači su otvoreni za svaku vrstu razgovora saradnje i pomoći sa relevantnim političkim činiocima Srbije koji pošteno ulaze u top 5 stranka a i sa slabijim strankama koje imaju aktivno članstvo.
Pozdrav NM 33 i Navijači