Halloween event - 2023 Update

Day 5,823, 02:24 Published in Hungary Hungary by taleum
Update - Day 5824 (2023.10.31)

Ma elkezdődött az új hét, lássuk mi a helyzet.

Ahogy számítani lehetett rá, kaptunk ingyenes ajándékot, amit remélem mindenki fel is vesz itt, mert van benne 50 tök. Sőt, mi több, egy PP Booster is van benne.

A Gold Store-ban semmilyen akció nincs, csak euróért lehet venni pár dolgot, de ezeket nem néztem meg hogy megérik e az árukat. Hogy miért? Mivel pénzt kell adni érte, látatlanban is biztos vagyok benne, hogy egyik sem éri meg. 🙂

Megkezdődött az új weekly, ami ezúttal az “Unidentified Challenge (I)” nevet kapta.
Ez az összesen két hetes esemény első hete.

100k pp-ig kell elütni a héten annak, aki szeretne egy újabb PH medált.
A szokásos 20k pp-ig kell elütni a max. töltésért.
80k pp-ig kapjuk a 20 csokit és mellé a tököket.
80k pp-nél van az utolsó tervrajz, amit a héten fel lehet venni. Várhatóan eddig kell elütnie mindkét héten annak, aki szeretné az új légi skin-t megvillantani a csatatér fölött.

A szokásostól eltérően, most tököket és a halloweeni eseményhez kapcsolódó boostereket tudunk felvenni. Érdekes, hogy a Weeklyből és a Deployment Lootból felvett Shadow Fighter Boostereket külön ládákban tárolja a raktárban és a csatatéren is külön helyről lehet indítani őket. Ezt lehet hogy majd a csirke megjavítja idővel.
Külön öröm, hogy rágörcsöltem a Power Spin alatt, hogy minél több Shadow Fighter Boostert szedjek össze (mondjuk így is csak kettőt sikerült 😃 ), most pedig önti ránk a Weekly és a DL a boostereket (már bőven több mint száz darab van a raktárban).

Apropó Deployment Loot. Ki hogy látja, mekkora csomagokban érdemes elütni a wellt?
Én úgy látom valahol 1500-1800-nál a legoptimálisabb.

De hogy mihez is gyűjthetőek a fentebb említett tervrajzok?
Ezen a téren sem történt váratlan, a héten bemutatkozik az “Unidentified Flying Object” nevű légi skin.

Vajon sokszor kell majd küzdenünk az idegen harci technológia ellen?

align-nak az jött ki, hogy “Aki eladna 1 aranyat 1000 cc-ért, annak megéri 80 k-ig elütni, TP-s csatában. Függ persze erőtől és kicsit a bekapcsolt házaktól.”

Ha lesz még valami, akkor újra bővítem a cikket, ezért érdemes lehet néha újra fellapozni ezt a lapszámot.
Holnap reggel 8-kor (!), a hétváltással indul az idei Halloween event.
Lássuk mit tartogat nekünk idén.

Ezúttal egy új szintre emelik a rémületes halloween éjszakát egy Azonosítatlan Repülő partival. Számíts a földönkívüli rejtélyek és a halloweeni horror hátborzongató keverékére!

Deployment loot

Az 5,824. nap 00:00 és az 5,837. nap 23:59 között minden 100 energiával vagy annál többel rendelkező deploy-ért különleges jutalmakat lehet nyerni: Dark Ghost Boostert, tököt és Shadow Fighter Boostert. Minél több energiát ütsz el egyszerre, annál nagyobb az esélyed a finomságok begyűjtésére (erre azért kíváncsi leszek majd).

A még épp futó Power Spinen is lehet Dark Ghost Boostert és Shadow Fighter Boostert nyerni.

Ne feledjétek az összes Shadow Fighter Boostert és Dark Ghost Boostert felhasználni 5,839. nap 23:59-ig, mert lejárnak (a raktáradban is látod, hogy mikor járnak le)!

A következő két hétben speciális weekly-re lehet számítani.

Biztos lehet majd pénzt és goldot is költeni, talán még ingyenes Halloween ajándékot is kapunk (Halloween Gift), érdemes megnézni a Gold Store-t.

Ha eleget ütsz, akkor talán megszerezheted ezt az új légi skin-t is.

Érdekesség:
Igen nagy a hasonlóság az új skin és egy 3 évvel ezelőtt, Paul Dolzall által posztolt űrinváziós képeken szereplő járművek között. Ezt az infót ebben a cikkben találtam.

Emlékeztető:

A Shadow Fighter Booster ( +100%, adott kör végéig ) nem számít bele a rang pontokba és a TP-be sem. Viszont a Protector Pontokba beszámít.

A Dark Ghost Booster ( +100%, 5 perc ) sem befolyásolja a TP-t (mivel csak idegen csatában használható), de növelheted vele a Protector szinted az adott idegen országban. Ott érdemes használni külföldön, ahova tettél le skin-t.

Te is kedveled a tökvadászatot?

vote, sub, endorse, comment