Epic sebzés és konga ballaszt

Day 5,992, 08:43 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt Játékosok

Helyzetjelentés:
Tegnap ismét vereséget szenvedtünk az ukránoktól, de hajnalban tudtunk románok ellen RW indítani, így a régi hagyománynak megfelelően lett kedd reggeli éles epik.

Felmerült a kérdés többekben a teljes eltörlésünk utolsó heteiben, hogy az epicbe adjuk le a sebzésünk és ezért nem tudunk felszabadulni. Én ezt kicsit másként gondolom. A hét kezdésekor az epicelés nem ballaszt, nem káros tevékenység, hanem épp ellenkezőleg. Minimum három dolgot biztosit:
1. Legyen egész héten maximális töltésünk.
2. Jelentős cc mennyiséget farmoljunk ki TP-vel (100% booster használata)
3. Közepes-kevés mennyiségű csoki farmolására is lehetőség

Számszerűsítsünk
Ma délben, fsb és néhány ikertestvére megnézte az epic utáni magyar sebzést, ami kb. fele volt a múlt hét teljes sebzésének. Ezen a héten is ez várható, de ez szerintem nem anomáli, nem fegyelmezetlen játék, hanem ésszerűség:
1.846 Mrd földi sebzés.
Bulvár:
Mai napon szavaz a konga a szövetségből való kilépésről.
Eddig 6 alapító lépett ki és ebből 5 esetben egyszemélyes döntés született, mert teljes eltörlés miatt nem volt kongájuk. Lehet a közös akarat szuperponálódott az elnökbe, de szerintem konga nélkül talán könnyebb volt a kilépés. Lehet nálunk is ez a helyzet, lásd előző szavazást ahol pl. a civilek csak NEM-el szavaztak: link

Nekünk van kongánk. Magyar hagyomány a demokrácia játékbéli leképezése és őrzése, 15 év alatt csak kis időre került veszélybe a demokrácia intézménye, de ez már történelem. Ma elválik, hogy a kongatagjaink ballasztjai a kilépésnek és a semleges pályára lépésnek vagy sem.

Délutánra fsb kicsit megöregedett és már csak 3 ikertesója maradt mellette az Erdélyt idéző tájon, de azért még reménykedve tekint a konga felé, és várja a szavazás eredményét.Szürke, novemberi áprilisunk van, kevéske köddel, fsb nagybátyja a gta4-ből megérkezett - OLD FAT BIKER #2 - és azt vette a fejébe, hogy génmódosított haveri társaságával lezárja a kongából kivezető egyetlen utat.
Mindenkinek szint kell vallania.
Mindenkinek le kell szavazni.
Adott rá az elnök 24 órát, még a szavazás napját is eltolta

Együtt fogunk a semlegesség rögös utján elindulni. Hajrá!Itt jegyezném meg, hogy ez a motoros alak inkább Nagy Feróra hasonlít, akinek kedvelem a dalait.
Kiváltképp a XX. századot. Link a jutubra
Az erepes ukrán megszállás nincs még benne, de a szöveg jó:
ZSEBREVÁGOTT minket a történelem!


*/*/*/*/
XX. század

Magyar vagyok, magyarnak születtem,
Árulók és gonosztevők uralkodtak felettem,
Hová sodor a szél, tizenhatmilliót?
Utálom az egész XX.századot!
...
Mi jöhet még nem tudom,
Olyan, mint egy rémálom
..
Ó, mondd Istenem! Ó, mondd meg nekem!
Ó, mondd miért van ez?
És mondd meddig tart ez még?
..
ZSEBREVÁGOTT minket a történelem!

fsb1000
pártelnök