DE CE SA ALEGEM ALIN AVALOH?

Day 6,035, 11:16 Published in Republic of Moldova Croatia by SchizofrenicMD

1. Studentul etern: Ne pregătim să fim conduși de cineva care abia urmează să dea admiterea la medicină. Întotdeauna e bine să avem un președinte care aspiră la studii superioare.

2. Campionul fidelității politice: Schimbă partidele ca pe șosete, deci știm că are o loialitate de neclintit... față de ideea de schimbare continuă.

3. Unificator prin vocație: Dacă poate visa la unirea României cu Republica Moldova, cine știe ce alte lucruri imposibile va reuși să unească?

4. Apreciator de ideologii puternice: Iubirea pentru Vadim Tudor ne asigură că la prima ocazie va lua tot partidul Delta Force și va scoate mitraliera de la naftalină.

5. Surprize continue: Fiecare zi cu el la conducere va fi o surpriză. Să trăim periculos!

6. Maestrul conspirațiilor: Cine altcineva ne-ar putea avertiza despre Delta Force și conspirațiile lor de a fura alegerile? Avem nevoie de un președinte care vede pericole invizibile.

7. Adeptul schimbărilor rapide: Încercarea de a o da jos pe președinta actuală arată că Alin nu se teme să acționeze rapid și decisiv... dar pentru că încearcă în fiecare lună, adăugăm la calitățile lui și răbdarea însoțită de disciplină.

8. Promisiuni grandioase: A jurat că se lasă de joc, deci ne putem aștepta la promisiuni la fel de grandioase și imposibile, date de cineva care (nu) știe cum funcționează mecanicile jocului.

9. Visătorul unirii: Promite unirea cu România, așa că vom avea mereu un vis frumos de urmărit, indiferent de realitate și de mecanicile politice.

10. Mare Mogul: Oferă 100k cc pe vot pentru că îi pasă de bunăstarea cetățenilor.


Articol sponsorizat de PARTIDUL UITATII NATIONALE
PS: 25 de comentarii va rogSCHIZOFRENIC MD