Comunicat presedinte - saptamanile XIII-XIV

Day 5,989, 08:21 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Sper ca sunteti bine si ca ati profitat de vremea frumoasa din ultimele doua saptamani. Bine, poate nu e peste tot asa de cald ca aici in sud, dar totusi incepe sa fie mai cald. Din pacate pe mine ma incearca o raceala. Clasic eu, dupa ce trece frigul ma ia cu muci si tuse. Dar trecem noi si peste asta!

Clar ultimele doua saptamani au fost, probabil, cele mai bune ale Asteriei dintotdeauna!

Coordonati de costin1989, Romania impreuna cu aliatii au reusit sa faca ceva ce NU S-A MAI INTAMPLAT NICIODATA IN JOC! Am reusit sa stergem CODE! 0 regiuni, 0 resurse, 0 batalii pentru inamici!

Este de departe cel mai mare succes militar care a existat in istoria eRepublik-ului, iar voi ati contribuit la acest succes si e-traiti cel mai de varf moment din istoria tarii noastre!Dupa iesirea Greciei din CODE a urmat si Franta care spre deosebire de eleni au negociat o pace favorabila de ambele parti. Pentru Romania asta inseamna ca am avem un nou TW cu francezii, TW care o sa inceapa chiar maine. Vom pastra regiunea Champagne, francezii ne vor ataca acolo - noi castigam. Dupa noi atacam in Paris, castiga ei. E un TW clasic pe model ping-pong.

Dupa Franta si Argentia a iesit din CODE si urmeaza exemplul francez si vor sa obtina o pace buna pt ei. Posibil si cu ei sa avem un TW, noi fiind pozitionati langa core-ul lor, in Paraguay. Ramane de vazut.

Mi se pare notabil ca nu doar ca am reusit sa invingem pe CODE si sa ii stergem de tot, sa-i lasam cu 0 regiuni, dar i-am si dezbinat. Aceasta victorie este mai mare decat oricare si cum se vor schimba conflictele din eRepublik de acum inainte doar timpul ne va arata!

Probabil ati vazut prin presa straina ceva dispute despre neutralitatea Greciei. Acolo lucrurile stau destul de clar in sensul in care fratii nostrii bulgari nu ii pot considera pe greci niciodata ca fiind neutri cum nici noi nu vom putea niciodata sa ii consideram pe unguri sau pe rusi.

Deci in ciuda eforturilor lor, grecii raman un inamic pentru noi! Sa nu va lasati pacaliti de cei care zic altfel. Sunt cateva tari cu care nu vom putea niciodata sa avem astfel de intelegeri: Croatia, Ungaria, Rusia, Grecia, Albania, Muntenegru, Coreea de Nord, Bosnia.

Pentru noi mai urmeaza inca un TW, cu Irlanda, care vor zbura in Maramures si ii vom caza acolo. Va rog sa luptam pentru ei sa ne asiguram ca aterizeaza cu bine! In curand vom redeschide si TW-ul cu Israel pe care l-am pierdut cand am schimbat regiunile in core SUA.

Toate lucrurile merg bine si nu va faceti griji, vom avea si lupte reale! Urmeaza sa marsaluim spre destinatia noastra preferata: Budapesta!

IMPREUNA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI! o7

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.