Comunicat presedinte - saptamanile X-XI-XII

Day 5,975, 03:55 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

In acest articol am sa prezint ce s-a mai intamplat in ultimile 3 saptamani (daca numaram si saptamana in curs), o sa discutam despre lupta de ieri cu Grecia si ce urmari are si o sa va las si un frumos tabel cu chestii de la banca pe care nu le cunosc sau inteleg facut de preiubitul nostru guvernator Io Stefan Voievod.

De fapt hai sa incepem chiar cu situatia din BNR; a facut Stefan o analiza despre intarile si iesirile de la banca si se prezinta cam asa:Eu am pretentia de la mine ca nu-s chiar prost... dar uitandu-ma pe astea...
Inteleg ca suntem pe plus desi consumam cam mult pe CO-uri, eh, ce sa faci, chiar am avut lupte. Stefan ne-a mai asezat datele si intr-un grafic frumos, care ajuta la intelegerea mai buna a datelor:Dar ce lupte am avut? Ce ma bucur ca am intrebat!
In ultimele saptamani Asteria a continuat cu planul de total wipe al code.

Noi am iesit din Argentina la fel ca si portughezii si acolo a preluat Lituania.
Cam toate tarile Asteria sunt in core-ul frantuzesc si am reusit sa inlaturam de acolo toate tarile CODE.
Serbia a intrat in core Rusia impreuna cu Lituania, SUA si Ucraina si i-am linistit si pe astia.
Ucraina, impreuna cu fratii bulgari, sunt peste unguri si chiar de curand au reusit sa ii stearga (iar).
SUA cu Africa de Sud si Lituania au sters si Slovenia; tot SUA sunt pe cai mari in Boznia, alaturi de fratii nostrii moldoveni, dar si in core Croatia, acolo unde vrem sa intram si noi si sarbii.

Noi am reusit sa ii tinem stersi pe albanezi si pe greci. Am facut o poza cu core-ul grecesc ca sa ramana pentru posteritate:Dar acum vine partea interesanta: de la cat am stat peste ei, grecii au anuntat iesirea din CODE. Legea a fost votata 15 - 1 asa ca a inceput era neutralitatii pentru ei. Au anuntat acest lucru si printr-un articol oficial pe care il las aici.

Dar oare... atat trebuie pt a fi neutru? Sa dai o lege si sa postezi un articol? Nu, clar ca nu! Nimeni cu capul pe umeri nu o sa creada asta, dupa atatia ani de conflicte. Nici ei nu cred asta; a fost mare isterie zilele trecute pe tema asta, mai multi papusari sugerand ca Romania opreseaza o tara neutra. Hai sa nu ne mai cacam pe noi ca pute, multumesc!

Totusi... ieri s-a intamplat mare RW in regiunea Macedonia din core-ul Greciei si rezultatul a fost favorabil pentru ei. Totusi am avut cateva momente EPICE si vreau sa felicit armata romana pentru toata contributia. Simt ca aceasta batalie a fost cea mai apriga de multa vreme incoace asa ca am sa dedic o partea mare din articol cu felicitari si poze de la fata locului.

Incep printr-o mica prezentare: din 7 epice D4 cate au fost ieri, 3 au fost in lupta noastra cu Grecia; din 8 epice air cate au fost ieri, 5 au fost in lupta noastra cu Grecia; din top 100 ca si damage ground dat ieri, 22 au fost romani; din top 100 damage air dat ieri, 21 au fost romani.

Cel mai EPIC moment a fost de departe cum am intors aceasta epica air:Scorul era 1760 pentru ei si ceva putin pentru noi ca stiu ca a trebuit sa tinem bara sus vreo 17 minute ca sa castigam. Mai erau vreo 20 de secune pana sa se termine lupta si atunci... BANG!!! sare bara de la 49.8% la ceva 50.6%, oricum mult, mai mult decat ma asteptam. Si de acolo ne-am dus doar in sus, am terminat cu diferenta de 25M, n-au mai putut grecii sa intoarca niciodata!

WOW! A fost CEA MAI EPICA BATALIE EPICA PE CARE AM VAZUT-O VREODATA! Si vreau sa va felicit pe toti! Ii aveti mai sus in imagine pe cei din top 10: Snake-BFF care a dat un dmg impresionant si a luptat de la inceput, ro11ro, Sektor care au venit pe final si au intors batalia, Kenshi Rares care a punctat in momente cheie, dar nu numai ei si ceilalti, pe Tatatyk si dormi i-am vazutut luptand cu mine de la inceput, TOTI cei din top 50 dupa damage merita felicitari si vreau sa va multumesc pentru contributia voastra, las aici poze pentru panoul de onoare:


Bineinteles nu doar cei care au luptat in aceasta runda, la aceasta divizie sunt de laudat! TOTI SUNTETI DE LAUDAT SI FELICITAT! Toti care ati luptat in aceasta batalie ati facut istorie si vreau sa va multumesc pentru implicarea voastra, pentru cate resurse ati consumat de la batoane si arme pana la timp!

Am vazut RoArmy foarte unita si m-am bucurat sa vad cum runda de runda continuam sa luptam indiferent de cat era scorul! Grecii au luptat ca spartanii la Termopile! Trebuie sa ii felicitam! Au fost atenti, activi, s-au organizat bine, au luptat strategic, au castigat puncte smart, bravo lor! A fost o onoare de ambele parti sa avem aceasta lupta! Dar noi am luptat incontinuu, runda de runda, fara sa ne plangem, fara sa ne pese de scor, cu o concentrare si indarjire care daca ar avea-o si baietii de la nationala de fotbal poate trecem de grupe la EURO.

Cum nu pot sa va stiu pe toti care ati luptat si nu pot sa va nominalizez pe toti, vreau doar sa va feliciti, va stiti voi, sa stiti ca imi doresc sa continuati sa va implicati. Pot doar sa las aici un panou de onoare cu top 50 in functie de dmg. Acestia sunt eroii nostrii, ai tuturor romanilor:Unele infrangeri aduc rezultate mai bune decat unele victorii. Este si cazul aici. Am vorbit cu presedintele Greciei in timpul bataliei si zicea ca a deschis discutii cu Asteria pentru a-si negocia neutralitatea. Grecii au pierdut multi jucatori buni, cu conturi mari si plini de resurse care nu doar erau buni soldati dar erau si lideri in comunitatile lor.

Este normal sa existe neincredere intre noi si ei, dar am vrut sa le dau sansa sa dovedeasca ca sunt oameni de cuvant. Le-am promis ca nu punem legi de atac pe ei si nu le deschidem RW-uri. Ei au promis ca pana negociaza neutralitatea nu ne vor ataca, nu vor da AS ca sa fuga undeva si nici ei nu vor deschide RW-uri. Pana acum s-au tinut de cuvant si ma bucur! Nu stiu cum merg negocierile, dar sper ca merg bine si sper ca si Grecia sa urmeze calea Turciei si Chile care au decis sa stea de o parte in razboiul cu CODE.

Tot mai multe tari vor sa devina neutre, dintre cele cu care am luptat. E clar ca dominam jocul. Iar acest pas trebuie sa-l vedem ca pe unul normal si nu ca pe un act de lasitate. Tot mai multi oameni se lasa de erepublik, nu mai investesc bani si timp, iar odata cu pierdea oamenilor se pierde si firepowerul fiecarei tari si capacitatea lor de a se organiza. Este normal ca tarile care vad o decadere de acest gen sa isi doreasca un joc linistit. Dar, bineinteles, trebuie sa renunte la niste beneficii pe care le aveau inainte.

Noi, din fericire, nu suntem in situatia asta si asta este datorita voua! Datorita tie care ai stat sa citesti un articol asa lung, tu care te uiti pe ordine, tu care lupti cand e nevoie, care farmezi, care lupti pentru Romania, care votezi, care scrii articole! Vreau sa te felicit si sa-ti multumesc si vreau sa te tin aici activ si implicat in comunitatea romaneasca!

IMPREUNA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI! o7

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.