Comunicat presedinte - saptamana VIII

Day 5,948, 23:29 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Daca ati fi zis ca am uitat de voi cu articolul... ei bine, chiar am uitat! 😁

Saptamana trecuta a fost una linistita si ma bucur de lucrul asta. Din punctul meu de vedere trebuie sa profitam de perioada asta de dominare si sa ne aranjam TW-urile si sa farmam. Mai e putin si or sa vina eventurile de primavara, cu spring sale si ziua 6,000 si e nevoie de gold ca sa ne luam resurse daca vrem sa rezistam.

Tinem sub ocupatie Grecia si Argentina (impreuna cu aliatii), dar acestia nu ne fac probleme: am deschis in mai multe zile RW-uri pt a nu le da oportunitatea sa deschida ei concomitent; ei nu au luptat si nici nu cred ca o sa o faca pana nu gresim noi si ii lasam sa ne deschida RW-uri sincronizate.

Am inceput si un nou TW cu Paraguay, l-am anuntat pe feed si lucrurile par a merge bine. Va rog sa fim atenti la ordine si sa luptam pentru ei! Sunt o tara mica cu putini jucatori activi si pe fus orar total diferit de noi.

Spre final de saptamana am intrat si in Albania, i-am batut in directa si am luat si regiunile lor pe care le aveau aliatii sarbi. Tin sa va atentionez aici: albanezii astia sunt mari sperpi. Ce ma astept sa se intample e sa porneasca razboaie de rezistenta coordonat cu grecii si argentinienii, poate si cu Venezuela. Dracul ala de le e presedinte e un sarpe care a fost in conducerea aliatei CODE, o sa ii organizeze sa lupte coordonat impotriva noastra cu siguranta.

De asta trebuie sa fim atenti cu ei si cine poate sa deschida RW-uri sa urmareasca canalele de comunicare atunci cand postez ca e nevoie de oameni. E suficient sa deschidem 1 RW la 2 zile ca sa nu poata ei sa deschida concomitent cate 3. Cred ca cu 2 dintre ei (Grecia, Argentina, Albania) ne descurcam si in acelasi timp.

In afara de aceste RW-uri nu avem lupte reale. Maine nu stiu ce o sa facem cu epica, dar revin cu informatii pe feed (cel mai probabil facem ca saptamana trecuta).

IMPREUNA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI! o7

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.