Comunicat presedinte - saptamana IX

Day 5,956, 10:50 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Dupa 9 saptamani incepe sa ma cam lase inspiratia, but here we go again!

Saptamana trecuta a fost dedicata operatiunii "begheta" sau "cum sa lasi pe CODE fara lupte si poate in felul asta se lasa de joc ca-s de poamana oricum".

Organizata de baiatul nostru cu care ne mandrim costin1989, proaspat Deputy Supreme Commander la Asteria dupa ce tot el a organizat si a realizat cu succes cucerirea Argentinei si eliberarea Paraguaiului, actiunea a inceput cu un val de AS-uri pe toate tarile din CODE care aveau regiuni in Franta.

Avand foarte multe regiuni, core Franta este un loc ideal sa fie folosit ca baza de CODE. Si asta au facut pentru foarte multa vreme. Desi stersi de prin core-urile lor (Rusia, Grecia, Argentina, Ungaria si Croatia), desi au pierdut aliati (Turcia mai de mult si acum si Chile), CODE totusi statea bine merci si-si juca cele putine TW-uri ramase in core la francezi.

Treaba noastra a fost sa aterizam in sudul Frantei, intr-o regiune controlata de argentinieni, sa ii scoatem de acolo si dupa sa impartim bugati stranga-dreapta. Cel mai important punct a fost sa scoatem Ungaria de acolo, era unica lor regiune.

Era pacat sa nu ii lovim si acolo!

Nu doar ca am reusit tot ce ne-am propus, dar si aliatii au reusit sa indeplineasca toti pasii operatiunii. Dupa cum se vede din poza de mai jos, SUA a asigurat nordul, Portugalia centrul, Lituania vetul si a scos Croatia, Serbia sud-estul, noi din sud am pornit prin centru spre nord-est, iar tot central au venit in ajutor si aliatii din Ucraina.Mai sunt doar cateva regiuni pe care sunt sigur ca o sa le cucerim in cateva zile si astfel terminam si aceasta ofensiva! Nu pot sa nu remarc, totusi, pasivitatea celor din CODE in unele cazuri. Stim ca au rezerve, totusi nu le folosesc. Clar o sa simtim cand acestia or sa lupte serios si vor incerca un comeback.

Dar pana atunci sa ne bucuram de victorii si sa continuam sa ii fugarim peste tot!

IMPREUNA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI! o7

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.