2.A - - Mindenki szembe jön az autópályán?

Day 5,988, 03:44 Published in Hungary Slovenia by fsb1000
Mindenki szembe jön az autópályán?A legfrisseb hírek szerint hamarosan 6-ra csökken a CODE tagjainak száma.
Török, görög, francia után most a régóta eltörölt albánok léptek ki és órákon belül kilép a szintén régóta eltörölt Argentina. Ezekben az országokban a demokratikusan megválasztott elnök döntött konga nélkül.

Azt hiszem kifutottunk az időből és CODEXIT már nem sokat segít rajtunk, a semlegesség ideája kezd egyre távolabb kerülni. Egyre jobban úgy tűnik elcsúsztam ezen a projekten.Hiába erősek a harcosaink, a remény hiányzik. Ha egyik nemzet alól felszabadulunk, jön a másik eltörölni.
Nekünk folyamatosan kell sokat sebezni és áldozni, miközben kevés a csoki bevételünk, ők meg felváltva használják azt amit közben TW-k farmolnak.

Ez így biztos nem jó. Új harcmodor, új helyzet kéne.


Szerintem a CODE-nek már vége.
És ahogy a dolgok állnak, vagyis nem történik semmi magyar bel- és külpolitikában az lesz a következmény, hogy magával ránt minket is a CODE bukása:

Nagyítás: katt a képre.


A képeket mesterséges intelligenciával generáltam, az enyém kevés volt hozzá.
habár... Az utolsó képen kértem írja rá a mozdonyra hogy CODE. A kisiklott mozdonyról emberek lógnak le, nem katonák, hanem civilek. A hátizsákjuk fennakad, azért nem esnek a mélybe. A hátizsákon a felírat: "PAKK"
Van még mit fejlődni képalkotásban. Meg kicsit gej-ek a képek.
(nagyban nézd meg mit bénázott az AI)

Aztán megkértem AI-t rajzolja le magát. Csak sokadik nekifutásra sikerült neki (1 elutasítás, 1 error) mert mindig emberi alakot rajzolt. Végül megadta magát, és bemutatkozott:

fsb1000
pártelnök