2.A - Franciaország elhagyja a CODE-t 🚶‍♂️

Day 5,986, 09:24 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt játékosok!

A CODE tovább bomlik.
Franciaország az eltörlés időszakában elnöki szavazattal elhagyja a szövetséget. Franciaország már választhatja a semlegesség útját.Azt gondolom, hogy követnünk kell a török, görög, francia példát és még időben el kell hagyni a bomló szövetséget, hogy semleges pályára állhassunk.
Úgy gondolom, ha utolsóként kitartunk a horvátok mellett (más potenciális sebző nemzet már nincs a szövetségben) akkor sokkal nehezebb lesz megállapodni a győztes szövetség egyes tagjaival.

Most még lenne valamekkora alkupozíciónk. De a tárgyalásos megoldás egyre távolabb kerül. Kérem támogasd a semlegesség útját.

Ígérni semmit nem lehet, csak annyit hogy eggyel több lehetőségünk lesz a CODE ballaszt nélkül, mint most a folyamatos eltörlés közeli állapotban.A MÁSODIK ALAPÍTVÁNY egy választási párt erepen. Kérem támogasd azzal a pártot és céljait, hogy elnök választás elött néhány nappal belépsz, hogy a leendő elnökjelöltünk TOP5 listán legyen.
Ha szeretnél elnöknek indulni az előző cikkben meghirdetett program vázlattal és vállalod a tárgyalásokat is(tárgyalások -> CODEXIT -> semlegesség)
Akkor lépj be a pártba és legyél elnökjelöt.

fsb1000
MÁSODIK ALAPÍTVÁNY
pártelnök