:kuc-kuc: Jel slobodno?

Day 5,960, 19:20 Published in Serbia Serbia by Mocca_Trix

Pozdrav eSrbijo! Dobro Vam ja došla!

Mislim... Nisam došla "skroz" još uvek - držaljanstvo čekam da mi se odobri, al' rekoh ipak da se javim, pozdravim i predstavim. (mene su učili da je takav red kad dođeš negde)

Ja sam jedan od onih "starih" igrača - eRođena davne 2009, al' onda u jednom trenutku "navalio" RL, pa ja sve ovo batalila i sad, posle 10 godina, opet se vratih u eSvet...

ALA uzbuđenja i dragosti! Ko kad se spoje Uskrs i 1. Maj...

Pa klikni ovde, pa klikni tamo, pa 😮 evo ga završen jedan quest, pa uđi vidi šta je ovo kad ono 😮 evo nekih 5 golda nizašta! (kuku majko) Ja samo klikćem na slepo i Boga molim da se ne izbrišem iz igrice... Ko one lude tetke kad random lupaju po telefonu dok traže recept na YouTube-u, a iskoče reklame.

Tako da, za početak, ako imate kakvih tutorijala za eBebe - članke, ORGove, šta god, najlepše Vas molim da mi bacite par linkova u komentare (valjaće i za onu novinarsku misiju) da obnovim gradivo. (ja 5 nekih kompanija imam i nit znam šta ću s' njima, nit čemu služe, a ne nešto komplikovanije - toliko je eDemencija uzela maha)

Elem, odlučila sam za početak da Vas malo posmatram iz prikrajka, kao jedan potencijalni ePovratnik. Puno sam ja sati svog života znala posvetiti ovome dok sam igrala, pa sad prvo moram doooobro da procenim situaciju i ima li smisla vraćati se opet. Volela sam ja ovu "igricu" baš... :reče ona sa nostalgijom:

Zbog gore navedenog, ja sam pred sebe stavila sledeći zadatak... Moram da povežem ko je s' kim, kako i zašto, ko je kome krao, ko je za šta kriv i šta kaže sirotinja raja - standradno upoznavanje sa ePolitičkom situacijom. Da se ne lažemo - dva tabora uvek postoje. I ako postoje! I treba da postoje! I bolje da je tako, jer drugačije ne bi bilo zanimljivo. Al' ja sad moram da procenim koji je od dva tabora glasniji i ko bolje tračeve ima - da znam gde da idem... (nisam ničiji špijun majke mi, samo me sve zanima)

E sad, u doba Zoom-ova i Meet-ova, ne znam da li se još uvek koriste IRC kanali al sam ja vala "u moje vreme" visila na svakom gde je bilo dobre sprdnje, čiji god on bio. Taki sam tip i zbog toga sam u suštini i igrala eRep - zbog brda normalnih ljudi naspram šake budala. Pa eto.. Ako se to nije promenilo, a nadam se da nije, rada sam da naletim na jedno ePivo u kojoj god eKafani da blejite. (čitam ovu poslednju rečenicu i u sebi se mislim - zvuči kao ono dečije "jel hoće neko da se igra sa mnom" 😃 )

P.S.: Neću vam više persirati. 😉

Do sledećeg čitanja,
Mocca_Trix