[HU-EN]eRepublik Day 6000. (UPDATED)

Day 5,993, 11:01 Published in Hungary Hungary by baramis
eRepublik Day 6000.

Üdvözletem mindenkinek!
Hello everyone!

Ezt sem elfelejteni!!! 5000. nap volt. Írta:
Don't forget this either!!! It was the 5000th day. Written by:


B I T E R

Day 5000


Money - Pink Floyd HD (Studio Version)

Tudom, hogy minden esemény előtt még a legszkeptikusabbak is kíváncsiak, hogy mit hozhat egy újabb event, főleg, hogy kerek számhoz közelítünk.

I know that before every event, even the most skeptical are curious about what another event can bring, especially since we are approaching a round number.Feltételezem, hogy valamilyen új tank és repcsi kinézet lesz majd elérhető. Talán pont ilyen vagy nem.

I assume some new tank and bomber skins will be available. Maybe it's just like that or not.Jellemző módon mindenki aranyesőt vagy csodát vár, de az valószínűleg nem éppen most fog bekövetkezni.

Typically, everyone would expect a golden rain or a miracle, but it probably won't happen in this form.Inkább számítsunk valamennyi csokira vagy aranyrúdra? Szerintetek? 1, 100... 6000? Vagy ugyanennyi energia egyszeri alkalommal ajándékba?

Should we expect all chocolates or gold bars? What do you think? 1, 100... 6000? Or the same amount of energy as a one-time gift?Ami biztos, hogy akinek elég sok türelme, pakkja, aranya és/vagy pénze van erre, minden bizonnyal kap egy ilyen medált eRep 6000 felirattal.

What is certain is that those who have enough patience, packs, gold and/or money for this will certainly get such a pendant with the inscription eRep 6000.Végezetül, ha ti is jónak találjátok, berakok egy indokolatlan tárgyiasítást, aki vagy szirén, vagy Sz. Irén, már nem emlékszem. 🙂

Finally, if you also think it's a good idea, I will include an unjustified objectification of who is either Siren or St. Irene, I can't remember.Üssetek a Hadügyi Közlöny szerint!
Fight as ordered!

eRep tisztelettel és köszönettel,
with eRepublik respect and thanks,
baramis

Köszöntem az olvasást, szavazást, kommentet és feliratkozást, támogatást!
Thank you for reading, voting, commenting, subscribing, and supporting!