НМ 33 конгресмен фарма против еСрбије

Day 6,014, 22:13 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC

И то не би био никакав проблем да се они из НМ 33 у јавности не граде као врсне и бајне патриоте, којима је еСрбија изнад свега, који имају част, поштење, морал, који нису издајице за разлику од неких других, који по њиховим речима јесу.

Сви већ знате мој однос са ПРЧем. Ако има оних који не знају могу да баце поглед на неке моје пређашње члнке, па да сазнају, каква је то динасмра.
Данас није он тема. Данас је тема актуелни конгресмен еСрбије, Кристијане.
Она је била активна, кад' је партијски јој газда ПРЧ издао директиву у ПРЧији да ме тролају.
Ево њеног трола, на државном зиду:Значи пошто сам у СМУ само и једино због ПРЧа намерно прешао и то привремено, јер немам намеру да у СМУ градим политичку каријеру, ја сам за њу неко ко нема ни образа, ни поштења и лажни ми је ник. Још ће да ме зове 10 голда.
Шта је онда она, која као редовни конгресмен испред НМ 33, као актуелни конгресмен у раним јутарњим часовима фарма против еСрбије? Онако поштено, да се што мање примети.Узела би она тих 5 златника од БХ али јој је ту у дванаестој копненој рунди тај на самом крају исте отео 5 златника.


Е сад, ако ће она мене да зове 10 голда ја ћу њу да зовем 5 голда и то у покушају, из разлога што није успела да их узме, а јесте покушала.


Зваћемо је: Кристијане ПРЧев конгресмен, 5 голда у покушају.

Јер ако ћемо да се вређамо нека ПРЧеви конгресмени знају да и ја то умем.