Ένα τίποτα με.. μπόλικο καθόλου!

Day 6,019, 04:19 Published in Greece Greece by Makedonas 1986

Γράφει ο Makedonas1986

Καλημέρα στους αναγνώστες της στήλης μας και σε όσους καινούργιους φίλους θα διαβάσουν για πρώτη φορά άρθρο της Εφημερίδας.

Έχει αποδειχθεί το τελευταίο διάστημα, από την αποχώρηση της συμμαχίας, πώς πλέον δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αντίπαλος αλλά και ούτε σταθερότητα σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που εν τέλει θα μεταφέρουν τις Εταιρείες τους και δεν θα τις κρατήσουν εντός Ελλάδος και αυτό επειδή η σταθερότητα είναι αυτονόητα (ανόητε) ένας καλός παράγοντας για αυτούς ώστε να παραμείνουν στην πατρίδα!

Μία σκέψη μου σε περίπτωση Προεδρίας κάποιας χώρας, κάποια στιγμή, να ορίσω μία περιοχή η οποία θα είναι ο παράδεισος, η φωλιά του Επιχειρηματικού κόσμου της e-πατρίδας μας. Εάν καθίσει κανείς και σκεφτεί, για ποιόν λόγο να μείνω στην πατρίδα αυτή που δεν μου δίνει ασφάλεια; Που δεν έχει την δύναμη, (π@π@ρια δύναμη έχουν οι άλλες) να κρατήσει μια σταθερότητα; Που δεν έχει την σωστή τακτική προσέγγιση, να κρατήσει ισορροπίες και συμμάχους ισχυρούς που θα βοηθήσουν, όταν χρειαστεί;

Όλα βαίνουν καλώς εν τέλει, αλλά χωρίς την οικονομία σου να είναι σε καλά επίπεδα, δεν έχει καμία αξία να είσαι μέλος αυτής της χώρας..