Боли ме бре уво... за тог ПРЧа

Day 5,993, 07:38 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC


Оно јес... Не волим како размишљају ови Живанчевићеви ботови, као ни то како он размишља. Да се зближавамо са америма, да смо у савезу са Украјином.
Како да волим Украјину, кад' је пуна тог Десног сектора, Азова, Кракена. Кад' је званични Кијев ударио на Цркву, ону једину канонски исправну, Украјинску Православну Цркву Московске Патријаршије. Прогоне се свештеници, верници, да прелазе у расколничку Православну Цркву Украјине, коју апсолутна већина помесних Православних Цркава сматра за расколничку творевину, што она и јесте.
Значи није ми близак Живанчевић. То дефинитивно.
Од недавно ми је турбулентно и у НМ 33 постало. Све мање ми се и та политичка опција свиђа, само и једино из разлога што се ПРЧ за све пита.

Јесте, види се, зна се. Због ове објаве, у прошлом чланку, десио се је раздор између Прца и мене:Нисам смео то да објавим, а да га пре тога не питам. Морао сам прво да га питам, па да он одобри. Нисам смео да направим овако крупан преступ. Еј, проследио сам у јавност ИГМ са колективног чета странке НМ 33. А шта сам изнео у јавност?
Оно што сви и онако знају, а то је да ПРЦ покушава русима да се увуче. Баш на начин на који се Живанчевић увлачи Вотсману.
Ја нисам за политику увлачења. Треба ствари да се десе природно, спонтано или не треба да се десе уопште. Све то, та љубав, на силу, измољакана, изкукумавчена, то пре или касније пукне, јер и није била љубав. Тако се чак и бракови распадају, а не сранеу странке. Као она се за њега удала јер јој га било жао, као добар је, није, као ушла у године, а хоће да буде мајка, па пристала али га у ствари није ни волела. Па пукло, кад' је родила, јер је до тог момента и истрпела оног којег у суштини у њеном срцу није баш ни волела.
Пукло, јер није било обострано. Мора да је обострано, искрено, отворено, да би било.... шта год то било. Мора да је на добровољној бази.

Шта је мене погодило?
Што сам разменио много порука са ПРЦом, тамо на колективном ИГМ-у странке и што је ток ишао тако да оде у аут.
Запео да ми набија на нос како нисам смео тај принтскрин да објавим. Никако да опрости. Као опрашта, а константно набија на нос....
Почели смо да се вређамо. Више он мене, него ја њега. Мада ни ја нисам заостајао. Јер сам видео да је безобразан. Његов безобразлук је превршио меру кад ми је ударио на веру.
"Верник сам на батерије."
"Верник сам из интереса."
И.Т.Д.

Данас ми већ прети, како ће да ми отима БХ, СХ. Добро, то сам и очекивао. Јер то је његов начин борбе са неистомишљеницима који играју ову игру као србски играчи, ма којој странци припадали.


Е сада ћу поново да објавим нешто, а да га наравно не питам.
То је писано тамо, где сви чланови НМ 33 имају приступ.
Тамо и Живанчевићев неки бот залута, као шпијун. Тамо је све као тајно а у ствари је јавно. Као што је и Исус Казао: "Да нема ничег тајног што неће бити јавно, нити сакривено што се неће дознати. Јер, што сте рекли у тами, чуће се на светлости дана."Стварно тако мислим.
Он пак мисли да је мени неко дао паре да роварим по НМ 33.
Шта да роварим ?
Од кога сам бре примио паре и за шта, да разбуцавам оно што је и онако труло?
Јер ту где је ПРЧ ту мора да смрди на ПРЧевину. Чим смрди значи и да је труло. Чим је труло значи да је у процесу распадања.

Што сам казао њима рећићу и овде. НМ 33 са политиком какву води може само да буде вечито друга странка у еСрбији, после Живанчевићеве.
Што значи да ако врх странке НМ 33 не почне нешто да мења упашће у чамотињу и појешће је процес деградације.