Нисам веверац ! (Тиче се руса)

Day 5,990, 08:03 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC


Био јутрос тај неки тренинг рат са америма, онако лагани, као и сваки други тренинг рат. Било јутро. Рекох дај мало, баш мало да ударим за еСрбију, преокренем зид, по могућству добијемо авио рунду, покваримо мало политику зближавања са америма и то.
Ето шта се деси.

У нашем тренинг рату са америма дошао рус да ме скида и скинуо ме.
Реално није морао.

Елем, опалим јутрос тај узвик, пошаљем русу поруку.
Он на њу не реагује али зато одреагује брат ПРЦ ПРЦ ПРЦ.Доста касније рус ипак одреагује на поруку. Чијом садржином уопште нисам задовољан.Значи нема он ништа лично против мене, али ће ипак да ми краде СХ, јер му је застава еСрбије непријатељска.

Онда размиљам нешто.... Шта га знам? Ако је већина руса у том фазону у коме је и овај рус онда овде Живанчевић можда много и не греши?
Онда нема неке грешке то што деља еРусију, набија еРусима комплекс?


Једно је сигурно. Нисам веверац, да ме неки рус ради као будалу, да ме жедног преводи преко воде. Јер пази га како је рус дошао да бије енепријатеље еРусије. Дошао у наш тренинг рат, да нас скида, уместо да удара у устаничким ратовима за еРусију. Стално дижу устанке против еСрбије, па ако му је еРусија важна ето где треба да удара, у намери да еРусију врати на мапу. Дакле НИСАМ ВЕВЕРАЦ. Волео бих да је ово изолован случај. Да је овај рус изузетак, не и правило.


Корекција чланка

Видим да је Живанчевић објавио нешто у вези са мном, тамо на државном зиду. Још видим да тај Корлеонеов коментар ту има конотацију да сам шизофрен. Нисам шизофрен. Знам шта хоћу и хоћу да то буде обострано, а не да ми молимо неког да нас тај неко прихвати и заволи.