Весели се српски роде, Чако је ❤️ Србије! Одјавни чланак...

Day 5,953, 05:59 Published in Serbia Serbia by ePREDSEDNIK SRBIJE

Чланак написан-еРепублик Дан 5,952
07.03.2024 године, СРЕДА.👉ОДЈАВНИ ЧЛАНАК👈

-Драги пријатељи, браћо и сестре, знам да сте препоносни јер смо у месецу иза нас ДОМИНИРАЛИ еСветом! Србија је у претходном периоду направила абнормално добре резултате који се мере у опсегу "историјски", но кренимо редом.

👉Одмах на почетку мандата испунили смо прво предизборно обећање те смо направили нови ПРЕДСЕДНИЧКИ ОРГ.👉Јединици УДАР НЕБЕСКИ био је рођендан, мада њихов комадант то јест моја маленкост 😁 не обележава јавно тај догађај. Свакако је прштало на све стране и ХВАЛА СВИМА који су пуцали и уприличили дванаестогодишњицу постојања. Наравно подерали смо ХРВАТЕ у Славонији и тако кренули у историјско освајање и писање еИсторије...👉Поред освајања Славоније исто смо учинили и са Вараждином, јуначки смо прегазили Хрвате и онда се усредсредили на Мађаре. Циљ је био да се обрише Мађарска, а поред тога да се са њених матичних територија избаце Чиле и Аргентина.

-Зацртана мисија брисања Мађарске и избацивања Аргентине и Чилеа је успешно извршена. Освојили смо целу Источну Мађарску која обухвата чак четири региона а то су: Јужна велика равница, Северна велика равница, Северна Мађарска и Централна Мађарска, док је западни део Мађарске освојила Украјина.


👉Наш савез АСТЕРИЈА је прославила 10 година постојања!

Кроз историју Астерија је прошла кроз турбулентна времена. Мој повратак у игру се поклапа са "сечом кнезова" и бановањем преко 150 најјачих налога Астерије. Савез је био на дну али смо се прихватили посла и заиста потрошили много времена и новца како би поново постали водећи савез. У овом тренутку АСТЕРИЈА је НАЈЈАЧИ, НАЈБОЉИ и НАЈДУГОВЕЧНИЈИ САВЕЗ!
Long life ASTERIA
👉Један од оних историјских дана је када смо за 24 сата освојили Загреб, Будимпешту и Марибор️, детаљан извештај можете наћи у чланку "Загреб, Будимпешта, Марибор-све у једном дану. Само је небо граница".


👉Након само неколико дана успешних акција СРБИЈА је постала ИМПЕРИЈА!


-Треба се напоменути да смо преко 20 дана узастопно били ИМПЕРИЈА што је само по себи још један ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ!


👉 Недељни "евент" за "Дан заљубљених" искористили смо да обришемо Хрватску и Албанију!

Наравно да би то успели прешли смо трновит пут. Прво смо освојили Славонију, па Вараждин, затим Загреб, такође у том налету освојили смо Лику и Словеначки Марибор. Све време освајања бранили смо и устаничке ратове против Мађара, Хрвата, Словенаца. Обзиром да нам је и Француска била на граници и са њима смо имали неколико директних кампањи. Французи су нас нападали из Марибора али смо све нападе успешно одбили. Поред Француза ту су били и Словенци...У помоћ су нам притекли Украјинци који су држали окупирану Западну Мађарску и који су касније од нас преузели Марибор. Такође Јужна Африка је учествовала у избацивању Француске, што нам је донело додатно олакшање да напредујемо даље ка Јужном Јадрану...

-Битка заказана за пржење штекова догодила се у Северној Далмацији. Хрвати су мушки запели у Задру али смо ипак успели да их сломимо лудачким набојем и пуцањем. Задар је постао СРБИЈА!
https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/632358

-У том тренутку Хрвати више нису имали ни једну матичну регију под својом контролом, обзиром да је Сплит био под окупацијом Северне Кореје.


-🔥 ДОСИЈЕ КУБА 🔥-
Све у вези дешавања око Кубе прочитајте на овом линку, кратко и сажето:
👉Досије Куба👈

ВАЖНА НАПОМЕНА= "Кукољ" постоји у сваком житу, чак и у нашем, довољан пример је групација саботера "НМ33" и Данчић Предраг тренутно потписао као Citizen 2104376.
-Играчку заједницу на Куби у већини чине Македонци.
Нагласићу невезано за еКубу, игру или нешто треће,
Македонци су наша браћа, увек смо се трудили да помогнемо а посебно у временима после "банова" када су имали само неколико активних играча. Братска веза се наставила и када су се Македонци масовно вратили у игру, јер од "УНЛИМИТЕД" тенковања многим непријатељима су "гаће саме падале" чиме је и Астерија добила једног респектабилног савезника. Савезник или не Македонци остају браћа, а што се тиче ситуације на еКуби покушаћемо да је решимо како доликује, братски.👉Као и сваке године јединица Front of Heroes прославила је свој рођендан уз прављење ЕПИКА у свим дивизијама. Опет на менију Хрвати и фантастична кампања у Славонији. Преломна рунда била је "слављеничка" седма рунда. Хрвати нису знали шта их је снашло, наравно, изгубили су ЕПИКЕ у свим дивизијама. На крају Славонија остаје Србија!
https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/632917


👉Мора се напоменути да смо успоставили Тренинг ратове који нам много значе у тактичком смислу. Тренутно имамо отворене Тренинг ратове са савезницима Румунима, Бугарима, Американцима, Литванцима, имали смо и са Украјинцима који је затворен када смо завршили ротације са територијама...

-Иначе група саботера из Народне Милиције и Предраг Даничић константно пуцају контра од државних наређења, увек против савезника чиме директно помажу Хрватима, Албанцима, Босанцима што им је заправо и циљ.
Поред пуцања контра од наређења свакодневно обмањују јавност постављањем лажних приоритета чиме збуњују наше играче који желе добро Србији.

НАПОМЕНА: Народна Милиција доводи у заблуду многе неупућене грађане еСрбије.
Ако било ко има неку недоумицу у вези приоритета или других важних ствари можете у било ком тренутку контактирати државно руководство. Свако ће вам изаћи у сусрет и детаљно објаснити оно што вас интересује.
Ево једног примера када Даничић Прдраг поставља новац како би се пуцало за Босну против Србије.

-У сваком случају водите рачуна и не дозволите да вас Народна Милиција и Данчић праве мајмун*ма, недајте се обманути.


👉 У наставку акције "Велика Србија" морали смо да избацимо Северну Кореју из Сплита. Иако саботирани од стране Народне Милиције која је сваку прилику користила да нам упропасти ратни закон и тако нас онемогући да избришемо Хрвате и Босанце ипак смо успели да ставимо закон НЕ на "Косооке Хрваћане". У првом налету успели су да блокирају наш напад у Сплиту те смо морали да их нападнемо у "коре" регијама. Освојили смо обе регије чиме смо им покварили концесију ресурса са Хрватима.
У међувремену морали смо да ставимо ратни закон и на Црну Гору како не би могла да блокира наш напад на Северну Кореју. У великом налету избрисали смо и Црну Гору, те је остало да победимо још Северну Кореју у Сплиту.
Једна од тежих кампањи али ипак успешно извршених. Северна Кореја је побеђена, Хрватска је цела окупирана од стране Србије!
Битка за Сплит: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/636131👉 Акција "Ђе Босна" је настављена те смо морали да избришемо и Босну. Ту акцију смо спремали дуго времена јер су их добро покривали Хрвати, Северна Кореја, Црна Гора и Уругвај.
Поред поменуте муке са саботирањем закона од стране Народне Милиције која очигледно сарађује са нашим непријатељима, ипак смо успели да једним законом ухватимо Уругвај и да их избацимо са Балкана. Поред поменутих акција против Црне Горе и С.Кореје било је јасно да је сада Босна у "потковици".


-Прво смо освојили Западну Републику Српску-Бања Лука је Српска!
Након тога освојили смо Источну Републику Српску-Бијељина је Српска.
За крај освојили смо и Федерацију БиХ- Сарајево је опет Српско!


-На крају Албанију само дали Румунији јер је КОДЕ организовао велику акцију ослобађања Хрватске...
У једном тренутку имали смо чак 13 ратова а од тога 7 правих!

👉Што се тиче даљих ратних похода, припремљена је велика акција за француски коре.
Послали смо АС на Грчку у француској регији и успешно слетели. Даље ширење и чишћење КОДЕ држава зависиће и од савезника. За сада нам добро иде...

-На домаћем терену успели смо да зауставимо Хрватску иницијативу и одбранимо Сарајево. Већ данима Хрвати бришу све пред собом... наш ентузијазам је полако опао ушушкано чекајући "пролећни догађај".
Међутим младост, лудост, храброст или не знам како би то назвао једном кратком реченицом, можда је довољно рећи МАЈС и РЕЉИЋ! Тај младалачки дух и абнормално пржење штекова нас је разбудио и покренуо да им асистирамо у одбрани Сарајева. Као што Рељић запева: "Сарајево љубави моја", тако и би. 👈Послушајте.Сарајево је Србија!

Обавезно погледајте ХЕРОЈЕ који су учествовали:
https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/638183


👉 Финансије, донације, поделе!

Остваривши вансеријске стратешке резултате који су допринели бољој продукцији и већем приходу Трезору еСрбије, а уједно и великим залагањем и активношћу свих грађана одлучили смо да додатно повећамо фонд за донације.

-ЕНЕРГИЈА(храна): са 30 хиљада хелта повећали смо на 60 хиљада хелта по пријавељеном грађанину недељно!
Прва подела
Друга подела
Трећа подела

-ГОЛДИ: Гувернер еСрбије организовао је поделу голда грађанима за време догађаја "Купидонов убод". Сваки пријављени је добио 10 голда.
Чланак пријаве: https://www.erepublik.com/sr/article/-1344-2776629

-ТЕНКОВИ: Уместо четврте поделе енергије одлучили смо да поделимо 20 хиљада Q7 тенкова грађанима еСрбије!
Чланак пријаве: https://www.erepublik.com/sr/article/-1344-2777054/1/20

-Народна Банка Србије: Завршни извештај👈

-Министарство Здравља еСрбије: Завршни извештај👈


👉 ЧАКО је СРЦЕ еСрбије!

-Поред велике ВОЈНЕ офанзиве, иза кулиса радили смо на добијању највреднијег и најређег ресурса на еРепублику а то је Rubber!
Наравно обрни окрени сви путеви поново су водили ка Чаку 💕.
Обзиром да је Парагвај био под окупацијом морали смо да смислимо акцију ослобађања. Иако нам је план ослобађања прекинуо немили догађај са Кубом те смо морали наш АС напад са Аргентине тамо да усмеримо(ка Куби), ипак су нам у сусрет изашли Румунија и Литванија које су успеле да слете у Аргентину и онда бришући све пред собом ослободе и Парагвај а уједно и ЧАКО!
Преговори око ресурса трајали су неколико дана јер су многи желели да се докопају истог.
Међутим као што и сами знате ЧАКО је СРЦЕ еСрбије, једноставно било је суђено да ми добијемо ту концесију.
Тако да Србија после 3 године а можда и више, сада има потписане концесије за оба ресурса која су нам недостајала за 100% бонуса на оружје.Чако јеСрбије!

-Иначе Србија сада има већу продукцију у производњи тенкова и рав материјала него Пољска.
Наравно нећемо давати никакве препоруке за селидбу фирми, то нек свако понаособ одлучи шта му је чинити.


👉 И на крају све оно што нас спаја и држи у игри су РЛ дружења. Круна претходног периода је управо то скуп у Београду. Куриозитет је био тај што се скуп може назвати еИнтернационалним, јер су присуствовали људи из еСрбије, еЈапана, еУАЕ, еЈужне Кореје, еЛитваније😁


Са леве стране горе:Марко, Рељић, Игнис,
доле:Корњача, Вук01, Буфта, Владо.

Са леве стране: ШарпСтерн, Мајс, Симке, Марко.

Са леве стране па у круг: Симке, Буфта, Владо, Аца Стојиловић стоји, Марко ЦП, Банкар, поред Банкара Игнис не види се, преко пута Корњача не види се, затим Црвени Лав, Рељић, Мајс, ШарпСтерн.

Централно у фокусу: Вук и Црвени Лав.

Са леве стране: Банкар, Симке, Келин Боба.

Са леве стране па у круг: Корњача, Драле, Симке, Буфта, Владо, Аца Стојиловић, МаркоЖ, ИгнисВитае, Рељић, Мајс, Банкар, Вук01, Шарп.

Договарање тактике са леве стране: Ултра, Аца Стојиловић, Корњача, Марко.

Буфта, Владо.

Са леве стране: BalianofIbelin93 и његова лепша половина, Корњача, Владо.

Са леве стране: Вук01, Драле, Келин Боба, Шарп, Мајс и Симке се не виде, МаркоЖ.

Са леве стране: Буфта, Вук01, Драле, Келин Боба.

Право у фокусу лево Банкар, десно Мајс.

Стари другари Вук01 и Корњача.

Са леве стране: Ултра, Буфта, МаркоЖ.

"Весели се српски роде"Хвала на читању
и подршци,

сада већ бивши Председник,
до неког новог виђења,
Ваш Марко Живанчевић


👁👁 心靈的力量

👉قوة الإقناع