НАГРАДНА ИГРА

Day 5,942, 02:00 Published in Serbia Slovakia by Bankar

Драги сународници, саборци и саиграчи!

У част обнављања моћи наше вољене е-домовине, одлучио сам да направим наградну игру.

Циљ игре је да се погоди колико ће још времена требати да зарасту душевне ране због губитка власти, утицаја, значаја и, на крају, услед толиких губитака, и самог разума Страхињића Многопораженог?

Доказ да се десило оно што у овој игри погађамо може бити: напуштање игре Страхињића Многопораженог, његово самопрогонство у виду неоглашавања, одустајање од политичке борбе.

Наградни фонд: 10.000 тенкова.

Правила игре: У коментарима наведите процењено време од сад кад процењујете да ће се десити овај догађај. Сви који учествују добијају. Фонд ће бити подељен на следећи начин: одговор најближи тачном одговору носи 5000 тенкова, други одговор 2000, трећи одговор 1000 тенкова. Преосталих 2000 тенкова деле сви остали одговори.

Одговори морају да имају временску одредницу. Одговори који немају одредницу (на пример: никад, кад му неко поломи прсте, кад га банују, кад га хоспитализују - се неће узимати у обзир).

Игра је отворена до тренутка остварења догађаја који се погађа, дакле - нема временски оквир.

Кад већ у РЛ Србији имамо ријалитије са сличним ликовима, ред је да тај феномен пренесемо, забаве ради и у нашу е-Заједницу.Овде не можемо да изгласамо елиминацију, али можемо да организујемо наградну игру.

Имајте у виду да масовност вашег учествовања можда призове и догађај чији тренутак желимо да погодимо.

УЖИВАЈТЕ!

Срдачно и заувек ваш,

Банкар!