Молба

Day 5,914, 13:15 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте скъпи приятели, Уважаеви еСънародници! 🙂Драсвам набързо с молба да помогнем на младите играчи, които се опитват да надградят направеното, в това число и да помогнат на т.нар. млади или нови играчи, колкото и малко на брой да са те.


Преди да премина по същество обаче, ще подхвърля мимоходом нещичко, което определено не разбирам и което леко ме дразни:


Всички виждате стойностите на работните заплати. Повечето от вас са пълни с работни билети. Еми хора, организирайте се ако щете по двойки, отряди и т.н.. Свалете си заплатите наполовина един на друг и се напънете да работите двойно повече с билетите. Скоро ще дръпнете напред с финансите пред играчите от другите страни! Пък ако искате си разменяйте, дали авиооръжия, дали къщи през пазара. Така скоро ще станете недостижими и в отношение въздушен ранг. И държавни ферми могат да се направят, но спирам до тук.


По същество:


Винаги съм бил против посрещането на играчите с разни модули и куп други глупости.
Това е чипс и както написа и Имо, който има желание, бързо ще навакса с тези неща.
От друга страна, няма как посланието да е вечно при положение, че играта се променя и в сегашната ситуация оптималният начин на игра за млад играч е яко биене само в земните до Д4.
Това са тонове злато. ВИП 5 например ви дава възможност с 44 злато на седмица да купувате вафли и по два склада 9000 за желязо. Цената на златото в момента, както и стойността на заплатите, дават възможност и да работиш и да биеш. Работата поне е сигурен медал с к1 къща. Всеки млад играч, натрупал злато и вафли в Д4, при точния ивент ще догони бързо играещите в авио модула, но… Това е сега. А, дали ще е така утре? Затова мисля, че няма точна рецепта за напътствия по стандартния начин.

Ето защо предлагам да скалъпим един поздравителен текст, съвсем индиферентен и да не се занимаваме през година – две с поправките му.


Моето виждане:


Добре дошъл в еРепублик!


Както вероятно си се досетил или разбрал от други източници, повечето от играчите тук се стремят да изградят една по-добра виртуална България, от Родината ни в реалния живот.

Ще се запознаеш с българи от различни краища не само на страната ни, но и на света. Ще воюваш, но и сприятелиш с играчи от други страни със сходни виждания, интереси, професии и прочие.

В една или друга степен играта е отражение на случващото се в реалния живот. Манталитет, опоненти, приятели, комплекси на национална основа или лични такива, са неразделна част от социума както в ежедневието, така и тук.

Надявам се да намериш близки по интереси и предпочитания съмишленици и приятели, защото точно в това е смисъла на този социален експеримент!

Не мисли за развитието на акаунта като такъв. Правилно, неправилно са променливи понятия. Играта е стратегическа и макар и бавно се променя. Веднъж опознал механиката, винаги можеш да се регистрираш наново. Просто поиграй, докато откриеш за себе си начина или модула, който да съответства на вижданията ти и предпочитанията ти за игра.

За всичко останало можеш да разчиташ на сънародниците ни!

Приятна игра!Набързо драснах, ще се радвам да скалъпим текста, помогнем на Айса и себе си, и забравим.


Предварително Ви Благодаря!!!


Soll