[ЕДИТ] Председник Србије Штула банован због мултијања + банован ЦП орг

Day 5,759, 08:37 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll
Чињеница

Вероватно је већина вас видела да нам је председник државе Штула банован због мултијања. Овиме је Србија још једном, пре свега, изложена подсмеху целокупне играчке заједнице, не само у нашој земљи.Узрок

Као што знате, јуче су били конгресни избори. Пошто је обична саксија која је служила за покретање напада, уместо да се бави државом, Штула је пожелео да на кваран начин баци Народну Милицију, као једину праву опозицију, на последње место на изборима. Изгледа да се у том мултијању мало заиграо и очигледно су админи решили да стану на крај тој непоштеној игри.

Доказ

Штула је толико био сигуран у то да га неће бановати због мултијања да се чак јавно на Телеграм каналу еСрбије хвалио како Народна Милиција "неће моћи да присмрди власти док је он ту", очигледно алудирајући на број мултија које контролише.

Акционом Покрету су скинута 3 гласа, а Српском Народном Фронту чак 7.

На другој слици сам означио како су 3 странке добиле 8 конгресмена, па је Штула џабе жртвовао свој налог јер је Народна Милиција на деоби другог места по јачини у конгресу.Док анђели спавају

Штула мултија.Штула је члан Акционог Покрета, истог оног који нам је као председника подарио Угца, који је банован због крађе 50 милиона државног новца.

Његова веза са Српским Народним Фронтом датира од времена Народне Уније, када је заједно са Кешигом, Белобрадим и његовим мултијем Малограђанином отео странку од ИнтеримаСРБ, који је после тога напустио игру. Отерали су човека из игре због странке која је тада имала око 10ак чланова.

Пошто им лаж којом су желели да придобију чланство, о трећем путу (који не држи страну ниједном од учесника битке у Рашкој), није прошла и нису били ни близу топ 5, поновили су ПТО (преотимање странке). Овог пута преотели су Српски Народни Фронт, да би на крају то желели да ураде и са још једном топ 5 странком, Српском Саборном Странком, преко повампиреног лопова Угца.

Српски Народни Фронт је постао познат по конгресменима који пишу фашистичке поруке упућене ка Србима (оне у којима нас каче на врбе), пореде све Србе са врелим го**има, оним која се пуше на ваздуху и желе другим играчима да их изједе рак. Председник државе из њихових редова, Белобради, банован је привремено јер је последњег дана мандата украо паре са НБС.Врх леденог брега

Дијаграм који сам објавио показује да и друге странке имају сумњиве активности и скокове приликом гласања. Ово је последица јер странке у власти опстају у истој због огромне количине купљених налога којима остварују недостижну политичку надмоћ.

Проценa je како свега 5-6 играча из врха власти директно и индиректно контролише на десетине, па чак и око 100 купљених налога. Ово је могуће јер сам већ писао о томе како су се све странке, осим Народне Милиције, удружиле у пљачки државе. Ти играчи су:

Рефафаре, који је и тренутни диктатор
никол000, из Уједињене еСрбије, иницијатор и главни одговорни уредник за уништење Србије
Марко Живанчевић, из Странке Моралног Ускрснућа
Тршићанац, из Само Србије
Ултрасерб, из СЈеБ Синдиката
и већ поменути Кешиг и Белобради, из Српског Народног Фронта (који сакупљају отпатке од налога и преко њих вређају неистомишљенике по коментарима, као што су радили са Малограђанином).Закључак

Поред неколико закона опозива, у којима су сви гласали истоветно, још један очевидан доказ сарадње свих поменутих у недозвољеним радњама је јучерашња диктатура коју су покренули након бановања свог мултимајстора Штуле. Уместо бесплатне опције опозива, одлучили су се на ону која ће нас коштати минимум 6 милиона динара, с обзиром на приходе које имамо. Дакле, потрошиће 6 милиона државног новца само да би они били на власти иако је постојала бесплатна опција, чист лоповлук у виду 15 дневних донација на НБС.

Због свега наведеног, Народна Милиција ће покренути јавну акцију пријављивања мулти налога којима овај талог узурпира власт у Србији преко 2 године, од како су на команду никол000 саботерске снаге отпочеле организовано рушење тренинг ратова Србије и пуцање контра државних наређења.

Тужна је истина да су стављањем под његову команду појединци, који су херојски учествовали у одбрани државе пре 2 и по године, показали да не поседују кичму нити било шта слично личном интегритету. Тиме су постали саиграчи са саботерима, лоповима, ПТО-ерима и мултијашима и тиме постали директни саучесници у уништењу Србије.

ДОДАТАК:Након што је банован председник државе, банован је и државни председнички орг, такође због мултијања. Ово је могуће када мултијаши користе државне оргове да перу новац од мултија преко њих. То значи да користе државне ресурсе како би остваривали финансијску добит од мултијања.