До победе

Day 5,551, 16:08 Published in Serbia Serbia by Kandidat za CP februar 23

Драги пријатељи,

као што сам и најавио, и што је већ на неки начин традиција, кандидовао сам се за ЦПа еСрбије у фебруару. Председници странака који желе, могу подржати ову кандидатуру. Циљ је да окупим што шири спектар странака, јединица и појединаца којима ће ова кандидатура бити интересантна.Пре представљања Програма и предложим будуће чланове Владе, желим да објасним свима ко сам и одакле ова кандидатура.

У игру сам дошао на инсистирање вама познатог играча Драгутина Димитријевића Аписа, који је пре нешто мање од две године банован. У потпуности делим његова размишљања и имам његову безрезервну подршку. Неки би рекли да смо једно тело, а два налога. Да он није банован, сигурно је да се ја никада не бих ни активирао.Програм

Претходних година, видели смо да је немогуће направити велики и значајан искорак у погледу јединствене организације наше еЗаједнице.

Са једне стране, велики број активних играча повлачи за собом и велики број различитих мишљења. Рецимо, неке друге државе, као Хрватска на пример, довели су државну организацију до тог нивоа да у свако доба дана или ноћи пуцају КАО ЈЕДАН. Буквално.

То у Србији није могуће.

Са друге стране, претходних година накупило се толико анимозитета и личних нетрпељивости, да се ти односи стављају испред интереса еЗаједнице, а ако истурену позицију има неко ко се другој групи не свиђа, спремни су да иду дотле да саботирају сопствену државу. Поред тих група, постоји и трећа група, којој се смисао игре претворио стварање хаоса и саботирање и једних и других, некада самоиницијативно, некада на миг некога из ове две групе. Последњих пар месеци, појавила се и четврта група, ентузијаста вољних да воде ову нашу подељену еЗаједницу, на чему им од срца желим успех.

Ипак, мишљења сам да је изградња нечег озбиљног и одрживог на дуже стазе, чисто губљење врмена.

Како нисам спреман да губим пуно времена на игру, желим да будем потпуно искрен према свима, и онима који ме безрезервно подржавају, и онима који ће ме убудуће подржавати – нећу проводити 20 сати на еРепублику и исправљати криве Дрине.У случају победе на изборима, потрудићу се да Влада из јануара настави континуитет (надам се да ће они то прихватити). Ова кандидатура је омаж догађајима од пре две године, (нажалост не по добру) чувене битке у Рашкој и догађајима који су се десили пре и непосредно после ње.

Један део Владе биће тзв. програмски и он ће вршити протоколарну улогу. На челу тог протоколарног дела бићу ја. То вам је нешто као енглеска краљица.

Стратешки део Владе ће се бавити стратегијом, ратовима, Савезом, одржавањем контаката са играчима из других држава и сл. Не у потпуности, него у некој разумној мери, протоколарни део Владе ће давати идеје, а стратешки део ће сагледавати могућности да се те идеје и реализују. Како има доста злонамерних и тенденциозних тумачења, да будем потпуно јасан, написано у претходној реченици не значи да ћу ја или други људи из програмског дела саксијати и паметовати, док ће људи из стратешког дела ринтати и радити. Не, у случају да будем изабран, одрадиће свако свој део посла поштено и максимално.Као што сам навео, као кандидат за председника, и надам се, будући председник, залагаћу се да фебруар 2023. протекне у знаку обележавања немилих догађаја који су еСрбију задесили пре годину дана. С тим у вези, као председник, присуствоваћу неколицини догађаја, као што су:

- отварање реконструисаног Трга краљевачких пекара у Рашкој
- отварање вртића Љубичасти Зека, названог по једном од најуспешнијих диктатора еСрбије
- освештавање новоизграђеног Храма Aneglic Devilla где ће литургију држати Отац Косаница
- освештавање базилике Сан Ђовани, за нашу покатоличену браћу (чекам потврду фра Лемија за служење мисе)
- прављење првог демиџа у АС на УАЕ којим ће се обележити годишњица Битке у Рашкој (преговори са шеиком Минионом су у току)
- почетак изградње спа и велнес Центра за лечење гузобољних и осталих болести (биће организован конкурс за одговарајуће име по којем ће бити назван Центар, услед велике конкуренције заслужних еСрба)
- почетак изградње Центра за помирење и толеранцију (биће организован конкурс за одговарајуће име по којем ће бити назван Центар)
- отварање Улице банованих хитера, аутопута Растурених тенкара, пројекција филма ''Кад удари брат на брата'', као и представљање животног дела уваженог члана наше еЗаједнице ''Гузобоља прође, тровање никад''Од стратешких ствари, постоји доста некаквих идеја у магли, али волео бих да о томе разговарам са представницима странака, војних јединица и двокликташа, како бисмо пробали да нађемо заједнички циљ који ће еЗаједницу окупити и ка којем ће цела, или значјана већина, еЗаједнице стремити, без обзира на разлике и нетрпељивости.

Овде је Програм изложен у начелу, постоје ту још и друге ствари везане за односе у Савезу, присуство других држава у оригиналним регијама, забрана функционерима да комуницирају путем злогласног Телеграма већ да то раде искључиво преко ИГМ порука и сл, али ће те ствари бити ствар договора Програмског и Стратешког дела Владе.Људи

Са људима који би чинили састав Владе нисам разговарао. Сматрам да људе треба да окупи идеја, љихова добра воља да се око те идеје окупе и да заједнички радимо да се идеје реализују али и да се додају нове. Нисам спреман на страначка поткусуривања, преговоре, тетошење и слично. Излазим са кандидатуром пред еНарод, иако мислим да ће глас народа тешко доћи до израћаја због великог броја мултија гласача (писао сам о томе у претходним чланцима).

Ето мене, ето вас ....
Ако добијем легитимитет и подршку, верујем да ћу бити у прилици да створим и респектабилан тим.

Како сам навео у претходним реченицама, ова кандидатура је омаж догађајима у Рашкој, па стога предлажем и протоколаран састав Владе:

Премијер - Alex.L

Министар за информационе технологије - The Shunta

Министар за забаву, рекреацију и губљење времена - shisharka

Министар за сакупљање одбачених налога - The Black Rider

Министарка силе - Aleksandra the Great

Министарка за дијагностификовање неуобичајеног понашања - Auroris Bainne

Министар за стратегију и цртање мапа - Pheonixian

Министар за толеранцију и пеглање зидова - obeliks

Министар у сенци - The Kralj

Министар за односе са дијаспором - danijelkg

Министар за организацију скупова - Partizanovac.

Министар за унутрашњи дијалог и промоцију толеранције –
The.Hound
Позивам вас да се придружите заједници играча еСрбије на Телеграму
Толико у овом чланку.
Уколико имате предлог, а није на овој листи, можете ми предложити.

До победе !!!
Кандидат за ЦП фебруар 2023

п.с. слике не раде у ФФ, раде у Цхрому, а некоме не раде нигде .... ваљда неко зна шта је проблем, па ћу средим до сутра 🙂