ПРЧ ПРЧ ПРЧ дугујеш ми 10 златника

Day 6,008, 06:16 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC

Каква је оно динасмра од играча, а у РЛ вероватно и од човека?
Ја мислио да се зеза кад' ми је на колективном ИГМ-у странке НМ 33 обећавао да ће да ме лови и скида медаље. Нисам га баш 100 посто држао за озбиљно, кад' оно испаде да је био врло озбиљан.
Ево га, у последњем минуту ту у трећој рунди ме скинуо.

Ништа. Пошто овде динасмра глуми врло доследног и озбиљног, очекујем да ми лично уручи донацију од 10 златника. Коју ми је иначе у неком од ранијих чланака кроз коментар обећао.
Нисам за 10 златника, КОЛИКО МИ ФАЛИ БАШ ПРЧевих 10 златника.

Ајде ПРЧ, донирај 10 златника, одржи дато обећање.
Не одржиш ли реч испашћеш још већа динасмра.


Још нешто ПРЧ, близу сам одлуке да од сада па у будуће редовно гласам за политику Живанчевића. Не зато што му подржавам ставове, него из разлога што ми ти идеш на мушки полни орган. Зато што знам да ако дам глас њему то ће тебе из НМ 33 највише да погоди, а мене и онако суштински није брига за политику.
Мени је од данас битно да твоја политика не победи. ДА ТИ НЕ ПОБЕДИШ. Да се ти на нивоу еСрбије никада не будеш за све питао. Макар ти одлуке и биле исправне и коректне ја ћу увек да идем против тебе, јер си динасмра. Јер ми идеш на ону ствар.


Корекција чланка:

Управо сам донео одлуку.П.С. Био сам 3 пута узастопно конгресмен испред странке НМ 33. Осећао сам се захвално што су ме 3 пута узастопце изгурали да будем конгресмен. У суштини подржавао сам и и даље подржавам политику коју они воде али с' обзиром на ПРЧа и само ПРЧа ево долазим у ситуацију да будем редовни Живанчевићев гласач, ако му и не подржавам ставове. Нарочито оне које у РЛ има према америци.
За мене је Живанчевић у односу на ПРЧа људина од играча!
Јер се сећам Живанчевићевог и мог конфликта, који се је десио пре него овај конфликт са ПРЧом. Живанчевић се је неупоредиво боље од ПРЧа понео. У СВЕМУ! Није ми ударао на веру, није ми претио да ће да ми скида медаље, није никада ни покушао макар једну једину медаљу да ми скине. Препирали смо се, он био за амере, ја за русе и све је на томе стало.
Ако бих да будем искрен, а хоћу, ја сам према Живанчевићу био смрад. Јер сам га као конгресмен испред НМ 33, а и док то нисам био, вређао за Коџака. Он ми ни ту никада ни једном ништа није узвратио. По делима се све познаје.


Ако би неко да бира између Живанчевића и Прча ево, изнео сам чињенице, изнео сам све, па бирајте.Последња корекцоија чланка:
Нисам добио обећану донацију од 10 златника. Ако је којим случајем од сада па на даље у неком тренутку будем и добио, ОДБИЋУ ЈЕ! Одбићу је као прекасну реакцију ПРЧа. Као нешто што би било неискрено.
____________________________@ПРЧ: Читам твоја вређања на државном зиду. Баш зато што много знаш, што и твоји ботови (то сам неко време на жалост био и ја) много знају, баш зато што претерано вређаш, е баш зато ће СМУ да добије још једног гласача. Ти настави са политиком давања аутоголова. Можда на тај начин успеш да од НМ 33 направиш не другу него трећу по снази странку у еСрбији.
🙂