Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Join the Conversation

Top 10 lucruri despre eRomania presedintelui gradinaru

11 Day 6,048, 08:17 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment1. Pentru ca nu stiau exact ce sa faca cand gradinaru a castigat presedentia, multi romani au taiat porcul.

2. Nici gradinaru nu … read more »

Explicatii pentru dramoleta rasfatatului de Kratos

12 Day 6,003, 12:21 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pentru ca am plecat din toate functiile ocupate brusc si fara sa va ofer o explicatie am zis ca e de bun simt sa o fac aici. Incep prin a-mi cere scuze celor care m-au ales atat in functie de presedinte al The Matza Party cat si in functia de

read more »

Comunicat presedinte - sumar a 4 luni de mandat

12 Day 6,003, 04:12 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisSalutare, dragilor

Am decis sa nu mai candidez pentru inca un mandat de presedinte, 4 luni au fost destul pentru mine. Mai am putin si e cam gata si as vrea prin … read more »

Atacul clonelor, inca un episod sponsorizat de croati

15 Day 6,002, 10:45 Published in Romania Romania Warfare analysis Warfare analysisContex: mai erau 5 minute si castiga Croatia, intorsesera bara pentru ei. Diferenta era de vreo 200k. Am scris pe telegram, pe grupul de aviatori care are 74 de membrii. Separat am mai scris si pe … read more »

Ziua 6,000 de eRepublik

23 Day 6,000, 00:33 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAtat am avut de zis... fi-mi-ar scarba!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.read more »