Ambient on/off

Подобро платена работа - ТУТОРИЈАЛ

43 Day 1,082, 08:10 Published in North Macedonia North MacedoniaТекстов е туторијал за наоѓање на подобро платена работа.

Еднаш дневно или на секој 2-3 дена проверувајте на "job market" или пазарот на работна сила како се движат платите за вашиот економски … read more »

Проект: Превод на еРепублик вики - економија

10 Day 1,079, 05:00 Published in North Macedonia North Macedonia

Почитувани играчи и граѓани на еМакедонија,

Министерство за Економија на Македонија започнува проект на превод на делот за економија на ереп вики - http://wiki.erepublik.com/index.php/Category:Economy.
Се повикуваат сите играчи со одлично позн
read more »

Прашања - Одговори [Министерство за Економија на Македонија]

22 Day 1,075, 03:42 Published in North Macedonia North Macedonia


Министерство за Економија на Македонија во серија артикли јавно ќе одговара на прашања од заинтересирани граѓани и идни е-бизнисмени кои секојдневно пристигнуваат до нас. Сметаме дека тоа се често посread more »

Нови компании, даноци. [Министерство за Економија на Македонија]

33 Day 1,074, 04:34 Published in North Macedonia North Macedonia


Имаш доволно златници но неодлучен си каде да инвестираш? Министерство за Економија на Македонија ги препорачува следниве сектори 😃

- Компанија за производство на камен во Источна Македонијread more »

Се среди проблемот со Makedonija Grain

26 Day 1,071, 05:38 Published in North Macedonia North Macedonia

Добар ден...

Едно известување до сите еМакедонци вработени во компанијата на админот Makedonija Grain...

Компанијата е повторно во акција, админите малце заспале со реакцијата и не ставиле пари за плати. Зборев со adi.furk еден од админите о

read more »