Ambient on/off

[Министарство Дезинформисања] Шарени интервју

34 Day 2,759, 14:11 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПоштоване шарене овце, пардон, медведићи!

Данас вам ексклузивно представљамо измишљени интервју са најшаренијим медведићем међу нама, српским диктатором и председником Анастазисread more »

Детерминација диктатуре?

23 Day 2,736, 14:33 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Зна ли ико како да уопште знамо колика је детерминација у регијама које су под диктатуром? Пошто, колико сам скапирао, када је држава под диктатуром, детерминација у њеном главном граду расте, аналогно расту детерминације у регијама које су под окупа

read more »

Диктатура у сенци шарених медведића

196 Day 2,735, 02:17 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

17.5.2015.

Поздрав о/

Коначно скупих мало више времена да напишем мало детаљније виђење око увођења диктатуре у Србији, шта је све претходило томе, које су предности, а које мане, као и шта нас може очекивати у будућности. Текст ће бити … read more »

Шта је урађено у првих 10 дана диктатуре?

68 Day 2,732, 00:21 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

АПСОЛУТНО НИШТА!

1) Немамо ниједан рат.
2) НАП са Хрватима се наставља.
3) НАП са Пољском и САД се наставља.
4) Јасно је назначено да се од чланица Астерије неће тражити да раскидају МПП-ове са нама непријатељским државама (Пољска и САД).
5) П

read more »

[Министарство дезинформисања] Реакције на пуч

54 Day 2,723, 10:35 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment5.5.2015.

Поштовани демократе и напредњаци, пардон, пучисти,

С обзиром на недавни пуч који се десио у нашој земљи, питали смо претходне властодршце да нам укратко прокоме … read more »