eRepublik Plug-In

Day 415, 07:15 Published in Netherlands Netherlands by Ministerie van Defensie

Beste eNederlanders

Hierbij wil ik jullie bekend maken dat vanaf heden de eRepublik Plug-In beschikbaar is voor algemeen gebruik. Deze plug-in is mijn plan om de communicatie binnen het leger te vergroten. Maar omdat dit een geschikt systeem is wil ik het geen enkele eNederlander onthouden.
Nu zullen jullie wel denken: Wat is deze plug-in? Deze plug-in is gemaakt voor FireFox en geeft berichten weer in erepublik zelf. Op het moment ben ik de enige persoon met toegang, maar ik sluit niet uit dat binnenkort andere ministers ook toegang krijgen om zo hun berichten te verspreiden. De Plug-in laat de berichten zien op ongeveer elke eRebpublik pagina, aan de bovenkant. Op deze manier wil ik bereiken dat orders sneller bij de soldaten terecht komen, en dus niet steeds via een PM door gestuurd moeten worden, aangezien dit soms tot grote vertraging kan leiden.

Een ander voordeel van deze plug-in is dat het onze wellness hoog houdt, want het stelt mensen in staat alle Trivia vragen goed te beantwoorden. Echter dit is geen decoder, dus het maakt geen gebruik van fouten in de broncode. Het is een database, die automatisch de vragen toevoegd, en als jij het wilt laat hij ze zien. Je kunt de antwoorden bekijken door op de rode regel tekst te klikken die je ziet als je de plug-in geinstalleerd hebt, tijdens het werken en trainen. Zie je geen rode regel, klik dan op het balkje dat links boven staat. Ik weet dat er vorige periodes hier een grote discussie rond is geweest, daarom wil ik bij deze alleen mededelen dat deze functie er is, en ook zeker niemand stimuleren het te gebruiken. Gebruik is en blijft een eigen keuze en een eigen verantwoordelijkheid.

Nu hoe kom je aan deze geweldige plug-in:
1. Als eerste moet je gebruik maken van de internetbrowser FireFox FireFox Hompage
2. Download de plug-in en installeer deze hier
3. Meld je hier aan als gebruiker. Neem als country Netherlands en als taal Dutch, zodat ik je kan toevoegen.

Luuklag
Minister van Defensie

ps. discussie en vragen op hetforum