Јасно видљиви комплекси и фрустрације

Day 5,986, 11:33 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC
Они из странке моралног посрнућа, аутошовинисти, другосрбијанци говоре како не мешају игру и РЛ свет. Говоре како су нам американци у овој игрици најбољи савезници, савезници за пример.
У каквој борби, у борби са каквим циљем су нам американци овде у игри најбољи савезници ова слика јасно открива:
Значи циљ је да се Русија држи обрисана. То је првенствено циљ овима са колективног запада. Живанчевић и дружина другосрбијанаца се је ту пронашла као неко ко ће политичке поене да хвата код србских ботина, упорном причом како су много тога на ерепу постигли. Како је еСрбија сила. Како су ето Живанчевић и дружина му врло способни лизачи позадине оних који чак и више од наших другосрбијанавца желе да не виде еРусију на мапи. Можда не само на емапи. Можда би неки од њих хтели да и РЛ Русија прође као бивши Совјетски Савез, да се урушавањем изнутра Руска Федерација разбије на губерније, па да колективни запад контролом РЛ губернатора контролише и те губерније, па да по јефтиној цени експлоатише Руска природна богатства. Него да се вратим теми.

Како то да баш еСрбија држи баш сваки регион еРусије?
Чак и регион Каљининграда.Како се није нашао неко од савезника, да и он држи неки од региона еРусије, него све, ама баш све регионе држи много успешни император еСрбије-Живанчевић?
Неприкосновени лидер еСрбије, тако способан да му чак и мулти профил постаје председник еСрбије и то ево већ други пут заредом. Док је он сам "само" председник странке моралног посрнућа.

Но добро, очигледно је да и већина (e)срба воли да види овакву политику. Политику коју Живанчевић води. Политику америчког вазалства. Зато му већина редовно и даје глас.
Но добро, већина гласача и у РЛ свету су немачи појма. Из тог разлога је и разумљиво што нам тако и у РЛ свету много "добро" иде, па смо тамо "економски тигар у региону."

П.С. Узалуд вам труд лизачи (Вотсманове буље). За РЛ русе су дуње жуте. Јер у РЛ свету Руска Федерација добија рат и то је много важније од чињенице да је на некаквом ерепу еРусија окупирана од стране еСрбије, која је и сама окупирана комплексима и фрустрацијама појединих (e)американаца.