Позив на бунт

Day 5,589, 05:48 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll

Ово је позив свима вама за које знам да сте довољно интелигентни да схватате колико људи који воде нашу државу то нису, схватате ниво безобразлука и бахаћења који су досегли, а притом имате довољно интегритета да се таквим људима не придружујете зарад уских личних интереса.

Једини разлог зашто Ниџ000, Живанчевић и остатак булументе и даље уринишу остатке наше државе је тај што ми, који им опонирамо, нисмо јединствени по много различитих питања. Зато вас позивам све на детаљан разговор и договор о заједничком деловању.

Не треба, као њима, да нам власт буде мотив по сваку цену. Али ако желимо да очистимо блато, морамо бити свесни да осим нас то нико урадити неће. Ово више није ствар политике, ово је питање тога да ли ћемо шаци медиокритета дозволити да нас и трећу годину за редом вуче за нос и прави будалама или не.Позив важи до 12.3. Позвани су су сви који се осећају као опоненти данашњој власти. Играчи који имају Телеграм могу ми писати на @Strahinjiclll а ја ћу вас усмерити ка групи отвореној у ову сврху. Они без Телеграма могу ми писати преко поруке и за њих ће бити отворена кружна порука у оквиру игре.