Пускам са [Диктатура]

Day 5,380, 10:11 Published in Bulgaria Bulgaria by Ancho The GOAT

Накратко:

Почват да падат ТВ-та поради некоординирането им.
Почват да ни бият турки, рамбото един КоД не слага даже.
Почваме да се блъскаме за медали постоянно и се караме.
Няма много координация и с Астерия, старите кучета пак са по чатовете, а човека от когото реално зависят нещата, не е активен там.

Забавлява се рамбото, и аз се забавлявах, ама почваме да скачаме по 4-5 човека за медал и се цакаме взаимно...

Нищо няма да бъде променяно като програми или някакви други неща по отношение на вътрешна, външна или каквато и да е политика (ако има притесняващи се за това). Всичко си остава също, така или иначе по държавните позиции са хора от последните месеци.

Въпреки, че съм на работа от 9 до 5, вече и през телефон може да се играе куцата ряпа, няма да се плашите 🙂

Та, ако не искате да се мармаладим още повече, давайте да вдигаме диктатура и поне да си фармим с колкото може повече ТВ докато мине лятото и добутаме до изборите...тогава ще видим какво ще се прави. Това мога да обещая - че поне няма да ни се прецакват ТВ-та и при евентуални сериозни войни, ще реагираме по-сериозно отколкото сега (кисна по чатовете на съюзници от няколко месеца, за който не знае).

Планирам го за утре през деня, ще видим по кое време точно. Може би по обяд, то ще се чуе 🙂

Говорено е с Мечките, Гардиънс и Спетснац, които ще подкрепят диктатурата. Имам дарени общо 460к валута - от Мечките и 100к от Mad Sweeney. Парите са събрани с още 500к от Перката, което си е чиста намеса на Америка (Сорос) във вътрешната ни политика... ама не ми пука, когато някой плаща 😂😂😂

Твай.

и нали знаете...Ко3аТа за кмет от 9 до 5!